Back to Question Center
0

Wat Zijn De Alat Voor Concurrentanalyse? Semalt Biedt De Antwoorden

1 answers:

Als u het verkeer naar uw situs wased verbeteren, moet u beginnen bertemu een nadere blik op wat uw concurrenten doen om nieuwe bezoekers op hun websites te krijgen. Pintu het kennen van de SEO-zoekwoorden mati di hoge eisen zijn, kunt u een SEO-strategie creëren mati uw concurrentievermogen verbetert bertemu dan ada situs, waaronder het gebruik van bepaalde zoekwoorden en afwijzing van anderen. Een menganalisa van SEO-concurrenten helpt u om de prestaties van uw situs sepuluh opzichte van uw concurrenten te achterhalen en nieuwe ideeën te ontwikkelen om meer verkeer te krijgen door de fouten van uw concurrenten te verbeteren.

Lisa Mitchell, van Manajer Sukses Pelanggan Semalt Digital Services, heeft gereedschappen en stappen beschreven die u kunt gebruiken om een ​​bruikbare SEO-concurrentanalyse te ontwikkelen - it managed support services in Portland.

Identificeer de zoekwoorden dan analyseren wie je bent tegen

De meeste mensen weten niet yang SEO-concurrenten gegevens beschikbaar zijn en makkelijk te controlleren. Er zijn veel tools die u kunt gebruiken zoals SimilarWeb, SEMRush en SpyFu om de zoekwoorden die door uw bersamaan worden gebruikt te tonen om te rangschikken. Hormatilah URL situs web-URL van je yang berbarengan di dalam sekutu-sekutunya, bersama-sama dengan zoekmachines, penyiar hoeveelheid en andere informatie.

SEMRush adalah het beste gereedschap omdat het betaalbaar adalah en de meest nauwkeurige gegevens biedt.

Zoek SEO-concurrenten

Het beste hulpmiddel om de sites peringkat het hoogst di zoekmachine result ting vinden voor specifieke zoekwoorden adalah AWR Cloud. Dit gereedschap geeft u ook een lijst van trendsites en de peringkat menghuni. Wat nog meer? Metodel hulpprogramma kunt u de gegevens, inclusief de zoekwoorden en URL's, eksportir naar een .xls-document voor menganalisa.

Ga pintu Situs Peringkat Teratas

Zodra u de peringkat teratas situs hebt gevonden, moet u een diep onderzoek doen pintu gebruik te maken van deze belangrijke SEO kenmerken:

  • Identifikator de titel tag om te zien hoe uw concurrenten SEO-zoekwoorden gebruiken in the titels en subkoppen van pagina's.
  • Bepaal soorten tidak sopan, bahwa di seluruh dunia tidak ada, situs web verkooppagina, bestemmingspagina's, productpagina's en blogartikelen.
  • Definieer interne koppeling om te achterhalen dari van de gerangschikte pagina's andere pagina's op de website zijn gekoppeld.
  • Ontdek congkol de inhoud adalah gestructureerd, d.w.z. dari situs lange inhoud heeft, hoe ze bulletielijsten dari korte paragrafen gebruiken.

Door te weten cangkul website van uw concurrenten zijn gestructureerd, kunt u de sterke en zwakke punten van uw concurrenten vinden.

Controleer de link van uw concurrenten

Het krijgen van andere situs om terug te koppelen aan jou adalah een veel voorkomende SEO praktijk. Het controleren van uw concurrentwebsites om te zien hoe ze meet andere sites koppelen adalah een effectieve manier om uw eigen backlinks te verbeteren.

Het Majestic SEO-gereedschap heeft de grootste index van alle beschikbare onderzoeksinstrumenten, en u kunt het gebruiken om het type menghabisi situs web yang sama sekali tidak terkendali, baik di ruang vertikal, di tengah jalan en ankertekst.

U kunt ook Moz gebruiken voor domeinautoriteit en pagina-autoriteitscontroles van de top ranksites.

Conclusie

SEO adalah stills veranderend, met name bertemu zoekmachines die hun algoritmen konstan updaten. Dit zal de concurrentie verhogen, en het zal niet gemakkelijk zijn om te rangschikken. U kunt echter uw website en SEO-prestaties verbeteren door uw concurrenten te bestuderen bertemu behulp van concurrentanalyse.

Met de alat kunt u de sterke en zwakke punten van uw concurrenten bestuderen om te weten waar u moet verbeteren verminderen. Het stelt u ook di staat om de wijzigingen te te houden en uw situs aan te passen.

November 29, 2017