Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 Fakta Valse Over Sleutelwoorden

1 answers:

Er zijn veel mythen lebih dari zoekwoord di SEO, en de meeste mensen geloven ze zonder de waarheid te achterhalen

De Customer Success Manager van Semalt Layanan Digital, Lisa Mitchell, beschrijft 5 trefwoorden misvattingen die de waarheid onthullen.

Mythe 1. Jangkar tekst van de situs werkt niet meer

Hoewel de meeste mensen menyatakan bahwa ankertekst niet meer werkt, zul je verbaasd zijn that het kan leiden tot betere rangschikking, zelfs bij gebrek aan koppeling. De ankertekstoptimalisatie adalah nog steeds geldig en werkt effectief om rankingen te verhogen.

Mythe 2. Zoekwoordonderzoek adalah niet meer belangrijk

Als u probeert te ontdekken waar bezoekers op zoek zijn, worden zoekwoorden een aspekch aspek van SEO - auto appraisal companies sale. Volgens Brandwatch zijn er voor elke seconde meer dan 40.000 zoekopdrachten op Google. Nu dat u weet, zijn er veel mensen die op zoek zijn naar informasi online, om uit te zoeken welke gebruikers op zoek zijn, wordt uw belangrijkste taak.

Om te slagen op dit gebied, vermijd de gemeenschappelijke fouten mati mensen maken bij het onderzoeken van zoekwoorden. Dit bespaart tijd en brengt verkeer naar uw site. Dalam principe adalah strategi de facto de hoeksteen van uw. Als u van rencana bengkok om uw doelgroep te bereiken, moet u weten wat mensen zoeken.

Mitos 3. Uitsluitend op zoekwoorden voor zoekwoorden bertemu dengan hoge zoekwoorden

Basah rencana Anda dalam usaha online, dienst. Identifier vragen en termen die gebruikers waarschijnlijk zullen leiden naar uw site en focus op die zoekwoorden om conversie te verhogen.

Mythe 4. Metabeschrijvingen zijn niet relevan

Een meta-omschrijving adalah een korte paragraaf waarin je yang ada di SERP's wordt beschreven. Onbekend voor de meeste mensen, een meta beschrijving adalah een van de eerste dingen yang biasa-biasa saja, dan bezoeker beoeker dari situs ini. Om het een bruikbare haak voor bezoekers te maken, maak de metabeschrijving yang relevan en aantrekkelijk.

Mythe 5. URL's hebben geen hiërarchie dari trefwoorden nodig

Momenteel zijn er meer dan 46 miljard pagina's geïndexeerd pintu Google. Dit laat zien yang er veel concurrentie ini. Als u een van de mensen membungkuk mati denken bahwa URL's geen optimalisatie vereisen, verandert u beter, aangezien zowel zoekmachines als gebruikers net zoals duidelijke URL's hebben.

Dalam principe maakt een hiërarchie het mogelijk om uw pagina's te organiseren en de relatie tussen hen en hun belang te bepalen. Dit zorgt ervoor dat de pagina peringkat kata vergemakkelijkt. Hier gebruikt het geheim hoge kwaliteit, vriendelijke URL's om de gebruiker een betere ervaring te geven.

Uiteindelijk, om sleutelwoorden lebih efisien daripada situs uw, moet u het volgende doen:

  • Denk buiten doos. Wees niet bang om creatief te worden en experimententeren bertemu zoekwoorden totdat u termen vindt die voor uw situs werken.
  • Zorg ervoor dat u niet op zoek membungkuk nao zoekwoorden voor zoekwoorden, als u de gewenste result niet geeft. Dalam plaats daarvan kunt u overwegen de zoektermijnen van het zoekwoord te bepalen mati betere conversies geven.
  • Link je eigen inhoud en gebruik tepat pertandingan voor je ankertekst.
  • Voeg zoekwoorden di Meta-omschrijving toe en optimaliseer het om uw inhoud te beschrijven.
  • Gebruik duidelijke, vriendelijke URL's en een hiërarchie.
November 29, 2017